MJU FOOD ENGINEERING PHILOSOPHY
ปรัชญาหลักสูตร วิศวกรรมอาหาร แม่โจ้

We dedicate to create high quality food engineer and researcher corresponding to a university identity:
“To be hand-on engineer adaptable to disrupted changes”
and to become expert in food engineering area

เรามุ่งมั่นพัฒนาวิศวกรวิชาชีพและนักวิจัยขั้นสูง ที่มีคุณภาพ สอดคล้องกับอัตลักษณ์ของมหาวิทยาลัย
“ให้เป็นบัณฑิตวิศวกรที่เป็นนักปฏิบัติที่ทันต่อการเปลี่ยนแปลง”
และเป็นผู้มีความเชี่ยวชาญในสาขาวิชาวิศวกรรมอาหาร

4 PROGRAMS IN FOOD ENGINEERING


Bachelor Program
​in Food Engineering


Master Program
​in Food Engineering


Doctoral Program / Dual-Doctoral Program
​in Food Engineering

คณาจารย์ประจำหลักสูตร
Meet Our Faculty

Our Food Engineering programs provide high-profile faculty members to train and coach students to achieve their career and research goals. The faculty members fully experience with research skills, modern teaching and learning techniques, and wide-range networking  from academia to private sectors on both domestic and international networks

Jaturapatr Varith
รศ.ดร.จตุรภัทร วาฤทธิ์

ประธานหลักสูตร ปริญญาตรี​

Yardfon Tanongkankit
ผศ.ดร.หยาดฝน ทนงการกิจ

ประธานหลักสูตร ปริญญาโท​

Chanawat Nitatwichit
ผศ.ดร.ชนวัฒน์ นิทัศน์วิจิตร

ประธานหลักสูตร ปริญญาเอก​

Somkiat Jaturonglumlert
รศ.ดร.สมเกียรติ จตุรงค์ล้ำเลิศ

กรรมการหลักสูตร

Poonpat Poonnoy
รศ.ดร.พูนพัฒน์ พูนน้อย

กรรมการหลักสูตร​

Kanjana Narkprasom
ผศ.ดร.กาญจนา นาคประสม

กรรมการหลักสูตร

Nukrob Narkprasom
​ผศ.ดร.นักรบ นาคประสม

กรรมการหลักสูตร

Phanat Saengcharoenrat​t
อ.ดร.ภานาถ แสงเจริญรัตน์

กรรมการหลักสูตร

Rittichai Assavarachan​
ผศ.ดร.ฤทธิชัย อัศวราชันย์

Mookarin Nookong
​อาจารย์มุกริน หนูคง