MJU FOOD ENGINEERING PHILOSOPHY
ปรัชญาหลักสูตร วิศวกรรมอาหาร แม่โจ้
We dedicate to create high quality food engineer and researcher corresponding to a university identity:
“To be hand-on engineer adaptable to disrupted changes”
and to become expert in food engineering area
เรามุ่งมั่นพัฒนาวิศวกรวิชาชีพและนักวิจัยขั้นสูง ที่มีคุณภาพ สอดคล้องกับอัตลักษณ์ของมหาวิทยาลัย
“ให้เป็นบัณฑิตวิศวกรที่เป็นนักปฏิบัติที่ทันต่อการเปลี่ยนแปลง”
และเป็นผู้มีความเชี่ยวชาญในสาขาวิชาวิศวกรรมอาหาร
4 PROGRAMS IN FOOD ENGINEERING
คณาจารย์ประจำหลักสูตร
Meet Our Faculty
Our Food Engineering programs provide high-profile faculty members to train and coach students to achieve their career and research goals. The faculty members fully experience with research skills, modern teaching and learning techniques, and wide-range networking from academia to private sectors on both domestic and international networks
Jaturapatr Varith
รศ.ดร.จตุรภัทร วาฤทธิ์

ประธานหลักสูตร ปริญญาตรี
Yardfon Tanongkankit
ผศ.ดร.หยาดฝน ทนงการกิจ

ประธานหลักสูตร ปริญญาโท
Chanawat Nitatwichit
ผศ.ดร.ชนวัฒน์ นิทัศน์วิจิตร

ประธานหลักสูตร ปริญญาเอก
Somkiat Jaturonglumlert
รศ.ดร.สมเกียรติ จตุรงค์ล้ำเลิศ

กรรมการหลักสูตร
Poonpat Poonnoy
รศ.ดร.พูนพัฒน์ พูนน้อย
กรรมการหลักสูตร
Kanjana Narkprasom
ผศ.ดร.กาญจนา นาคประสม
กรรมการหลักสูตร
Nukrob Narkprasom
ผศ.ดร.นักรบ นาคประสม
กรรมการหลักสูตร
Phanat Saengcharoenratt
อ.ดร.ภานาถ แสงเจริญรัตน์
กรรมการหลักสูตร
Rittichai Assavarachan
ผศ.ดร.ฤทธิชัย อัศวราชันย์
Mookarin Nookong
อาจารย์มุกริน หนูคง